Binära alternativ handel – vad är det och hur fungerar det?

Binära alternativ handel – vad är det och hur fungerar det?

Under de senaste dagarna har jag fått alltid e förfrågningar om binära optioner och vill svara på den frågan just nu. Jag ser det hela snarare än ett trevligt sätt att fördriva tiden när det inte är så spännande vid handel tider, som nu. Här, med mycket små mängder, från 25, – EUR handlas, kommer vinst på omkring 70 procent postas inom några minuter, och det är riktigt roligt! För alla som är intresserade av handel binära optioner, har jag satt tiderna riktigt enkel förklaring av åtgärden. Samt några användbara handelsregler för alternativ handel binärt. Jag ber för alla som inte bryr sig om förmånlig behandling. Från nästa nyhetsbrev, är det tillbaka till den vanliga innehåll. bästa hälsningar och en trevlig helg.
Binära optioner:
Den nya trenden i finans
Välkommen till anyoption ™, den nya och spännande värld av binära alternativ handel. Tills nyligen var det binära alternativ handel förbehållen institutionella investerare och mäklare. Men nu är han också tillgänglig för andra investerare, oavsett vilken ekonomisk bakgrund de har.

tradingonlinesvenska
Minimala risker, ingen nedladdning och endast små startkapital krav kan du binära optioner på kort tid erzielen.Machen stora vinster, men som alla andra och börja ta del av detta erbjudande! Snabbguide till binära alternativ handel på anyoption ™
anyoption ™ erbjuder möjligheten att handla binära optioner. Den grundläggande idén är att dra nytta av prisförändringar på de underliggande tillgångarna. Du måste bestämma om priset kommer att stiga eller falla under en viss period. Markera det Underliggande, det investeringsbelopp och förfallodagen. En viss handel processen kan vara relativt lång (exempelvis en månad) eller vara relativt snabbt (till exempel en timme).
För att börja handla, måste du logga in på handelsplattformen anyoption ™. Minsta insättning krävs för att agera 100 i valfri valuta.
För att börja handla, måste du logga in på handelsplattformen anyoption ™. Minsta insättning krävs för att agera 100 i valfri valuta.
Binära optioner även känd som digitala alternativ eller fasta alternativ avkastning finns alternativ där payoff för kontraktet är etablerad. Dealern får ett förutbestämt belopp, om optionerna registrera utgångsdatum i pengar, är mängden av prisrörelser på den underliggande irrelevant. anyoption erbjuder utbetalningar 65-71% för optioner som löper ut i pengar och en avkastning på 15% om optionerna löper tiden ut av pengarna. Optionerna kan inte säljas före utgångsdatum.
Base Stats: råvaror, index, aktier, valutapar eller andra finansiella tillgångar, vilka ligger till grund för skapandet av alternativ.
Köpoptioner: Alternativ som ger investeraren en vinst om priset på de underliggande stiger till köpoptionen.
Sätt Alternativ: Alternativ som ger investeraren en vinst om priset på den underliggande faller till köpoptionen.

Lösenpris: Den särskilda pris / priset på en option.

I pengarna: spotpriset på de underliggande avslut ovanför lösenpriset i avtalet.
Av pengarna: spotpriset på listan underliggande under teckningskursen på kontraktet.
Profitline: den moderna handelssystem för anyoption som tillåter handlare att övervaka status på sina möjligheter öppna om ett visst diagram, och att få information om sin nuvarande inkomst.
Ta Resultat: ett tillåtet antal handelsrörelsen funktion, som gör att återförsäljare för en avgift, för att realisera sin avkastning före utgången av deras alternativ.
Rulla framåt: ett tillåtet antal handelsrörelsen funktion, vilket ger återförsäljarna en avgift för att senarelägga den sista tiden av köpta optioner till nästa tillgängliga utgången tid Öppna ett konto idag
och börja handla!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s