Vad är binära optioner ?

Vad är binära optioner ?

Som med konventionella teckningsoptioner , är det också i binära optioner är en riskabel investering alternativ där man kan spekulera i stigande eller fallande priser . I fallet med en korrekt förutsägelse förväntar handlare stora vinster med en otroligt snabb utbetalning . Med binära optioner inte bara spekulation på aktier , men också på index , kan råvaror och Forex göras . Begreppet binära optioner är att en mycket nära approximation av teckningsoptioner . Det tillåter näringsidkaren redan genom små förändringar i värdet på den underliggande tillgången att realisera stora reala vinster .

digitala optioner

Här är ett litet exempel . Näringsidkaren går ut för ett fiktivt lager värde , vilket är en timme på $ 200 per aktie , för ökad utbildning kurser , kan följande scenario steg inuti . Näringsidkaren investerade $ 40 till en binär option har en avkastning på 80 % och satsningar med detta , vilket kommer att vara inom de närmaste 120 minuter, per aktie värde på över $ 201. Spekulation om stigande priser , som i detta fall , de kallas i den finansiella sektorn en ” CALL ” . I vårt exempel , skulle näringsidkaren får nu en vinst på 80 % utöver dess användning , om bestånden minst $ 201,01 uppnås . Om beståndet inte stiger som förväntat , skulle näringsidkaren förlorar bara sin säkerhet belopp , som vanligtvis är 10 % av den eigesetzten huvudstaden .

Är näringsidkaren i sitt lager värde , som är närvarande på $ 200 , från fallande priser , kan han dra nytta av denna kurs genom att förvärva förlust einens ” Call ” . Vi illustrerar detta scenario , m följande exempel . Om aktiens värde vid exekveringstid till ett värde mindre än eller lika $ 200, får näringsidkaren betalas utöver dess användning för 80 % Redite . Om lagervärdet plötsligt stiga över $ 200, förlorar näringsidkaren sin insats tillbaka till eventuellt befintliga säkerhetens belopp . Men de binära optioner har en stor fördel , enkelheten ! Denna typ av handel är så enkelt som möjligt från Traiding mäklare och låter alla berörda parter en snabb introduktion till Matrie .

Endast utvalda alternativ mäklare kan utföra handel med binära optioner . Efter omfattande tester , kan vi föreslå följande mäklare .

Alternativ bitars
Anyoptionsbit
24 Option
EZTrader
iOption
OptionFair
Ikko Trader

Du hittar en detaljerad översikt av mäklare i en separat utvärdering av vår redaktion och överblick . Titta bara på intresset bland topp mäklare , som tjänsteleverantören passar bäst för dig .

Jämfört med traditionella alternativ handel fördelen med binära optioner är dess enkelhet . Näringsidkaren kan antingen vara rätt i sin bedömning eller inte och får inte ta hänsyn till andra faktorer, såsom godkännande av transaktionsavgifter . Man kan jämföra handeln med binära optioner med sportspel i fotboll , med den skillnaden att inte inställd på seger eller nederlag , men vid högre eller lägre priser .

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s