Arbeta med binära optioner

Binära optioner är ett innovativt finansiellt instrument , lätt att använda och nu allmänt uppskattas av online- handlare som använder sig av lämpliga specialiserade mäklare .

Sättet att utnyttja detta verktyg är varierande , och nedan kommer att förklara de vanligaste . Binära optioner definieras med de vanligaste engelska orden Put och samtal . De ger helt enkelt en gissning om marknadsvärdet på den underliggande tillgången kommer att vara uppförsbacke eller nedförsbacke . Utöver dessa mycket populära finns också alternativ till 60 sekunder , en mycket spekulativ form av investering som innebär inte bara möjligheter för snabb vinst, men också en stor risk . Utöver dessa kategorier av binära optioner , har marknaden produceras också andra sorter som mest utmärkande , något olika från operationen .

Tryck på ett exakt värde : One Touch Options

Medan put och köpoptioner kräver en enkel förutsägelse om förhållandet mellan ingångsvärdet och värdet vid slutet av operationen , kan de One Touch binära optioner att lyckas beror på det faktum att priset på tillgången basen har berört eller inte ett exakt värde etablerat alternativ själva . På så dessa alternativ är mycket påminner om hur den amerikanska versionen av de binära optioner , vilket ger möjlighet värdet under sin livstid , och inte bara i slutet som det är fallet med den europeiska alternativet . För att ge ett exempel : om du köper ett alternativ baserat på järn , och känner att det når ett visst värde , men är osäker på om det kommer att fortsätta att stiga , då Touche Ett alternativ kan vara just den sak för dig . Till detta skall läggas det faktum att vinsterna avses i denna typ av alternativ är ofta högre än för mer traditionella alternativ . Men vi får inte bortse från att , som resultatet av dessa optioner knutna till flera faktorer , bland annat graden av risk är relativt sett större : om i fallet med binära optioner var nog att gissa loppet av en brunn , här har du att gå upp till peka att bestämma uppnåendet av ett exakt värde .

I eller utanför området : Alternativ Range

Detta förklarar kortfattat vad som menas med Range alternativ : du tar en bra att använda för möjlighet att köpa och en bestämd intervall mellan två värden , när man köper denna typ av binär option att bestämma om värdet den grundläggande goda vilja mellan de två värdena kommer att släppas eller om intervallet . Vanligtvis specialiserade mäklare erbjuder alternativ för denna typ av en utbetalning på mellan 60 och 85 procent av det investerade kapitalet .
Dessutom kan funktionen High- Yield tillåter dig att utöka sin vinstmarginal , breddning , men som en följd av graden av risk som affären innebär .

Manövrera förlänga eller förkorta livet för alternativet

Den binära alternativ marknaden är en ständigt föränderlig värld , och fler och fler funktioner som mäklaren kan använda för att arbeta med detta finansiella instrument . Bland dessa nya funktioner , har nyligen fått speciell popularitet kan sluta för den tid en köpt binär option , eller på annat sätt förlänga aktiviteten . I det första fallet kan du dra nytta av en gynnsam vändning och pocket vinster , om än reducerad , innan utvecklingen av marknaden utspillda mot köparen och i det andra att vi kan hoppas på bättre tider i händelse av att den binära alternativet gjorde förebådar ett negativt utfall vid infarten slutet av hans original .
Titta på de många möjligheter som binära optioner är lätt att se hur detta verktyg har utvecklats över tiden . Samtidigt kan det förväntas att det i framtiden kommer att fortsätta att genomgå kontinuerliga uppdateringar , vilket kan göra upplevelsen av de handlare som använder det mer och mer rikt och fullt .

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s